Jak vypadala svatba v Petrovicích u Karviné?

příprava nevěsty makeup a kadeřnice karviná Lucka nás oslovila už loni, s víc jak ročním předstihem. Vyměnili jsme si několik emailů kolem svatby a hlavně jsme si domluvili předsvatební focení, na které jsme se moc těšili. Vybrali jsme lokaci, kolem které jsme mockrát jeli i fotili - Karvinské moře. Než jsme došli na opačnou stranu, kam jsme se kvůli západu vydali, zjistili jsme, že si budeme rozumět, nejen pracovně. Celé focení jsme se smáli. Lucka s Lukášem totiž mají kolem sebe takovou auru, která způsobuje záchvaty smíchu 😃. Taky mají rádi fesťáky, čili jsme se velmi těšili na svatebního DJe, kterým byl náš oblíbený David Fabián z rádia Helax neboli dj Necroz.

ženich oblek bandi modrý V den D jsme přijeli přesně v 10 a dali jsme si s nevěstou a ženichem kafčo. Přípravy nevěsty začaly jako první v pořadí. Pokoj byl podkrovní a přestože bylo pod mrakem, bylo tam šílené vedro. Já bych tam dala klimošku! Ale z Lucky se stala krásná nevěsta, oblékla nádherné, perličkami pošité svatební šaty a Lukáš se taky zvládl s asistencí větráku dostat do obleku (v takových vedrech je mi těch ženichů fakt líto). A šlo se na obřad.

Lucku vedli dva tatínci. Bylo to nádherné! Obřad proběhl celkem rychle, vzhledem k počasí jsme po obřadu udělali jen skupinovku a šlo se dovnitř. Nicméně, pohodlnému usazení se ke stolu předcházely svatební zvyky jako rozbití a uklízení talíře a pak ještě novomanželé museli vystřihnout do prostěradla obří srdce, kterým vešli dovnitř. obřad venku pod altánem dakol karviná

Pak teda přišel na řadu oběd. Polévka je základ! Protože se novomanželé musí vzájemně nakrmit. Jako hlavní chod se podávaly steaky z kuřecího, vepřového a pštrosího masa. Bylo to... zajímavé! A chutné :) K poobědovému kafi se rovnou rozkrojil svatební dort. Ten pekly buchty v zástěře. PER-FEKT-NÍ! Stejně jako celý sweer bar.

TIP:

Novomanželům jsme po svatbě na přání vyrobili naše semišové obálky na fotky. Vybrali si barvu, počet i rozměr fotek, personalizované gravírování. Sloužily jako dárky pro maminky a měly velký úspěch ♡ Pokud chcete dát nejbližším i Vy něco jedinečného, napište si o informace a aktuální nabídku 🙂.


Po-o byli všichni unavení. Lilo jako z konve, ale bylo dusno a vedro. Z větráků se stalo cenné zboží a tak nějak se změnily v hlavní symbol svatby :D. Ale o zábavu nebyla nouze! Každý si našel svoje a nikdo se nenudil. Dětem přišel vyrobit pár balónků pan klaun, který nesnáší, když se mu říká šašek :). Balonky si nakonec nechali vyrobit i dospělí. Hrála se tombola... Několik hostů využilo možnost wellnessu a šli si zařádit do bazénu a řádně unavit děti :). společné focení novomanželů dakol karviná

Na společné focení jsme kvůli dešti čekali, kontrolovali radar i okna. Nakonec jsme vyběhli, když zrovna méně pršelo. Výjimečně ještě před prvním tancem. Než jsme k těm rybníkům došli, zase pršelo hodně. Ale v průběhu focení přestalo, deštníky jsme zapíchli do země a přece jsme si tu chvilku docela užili.

DJe si vybrali dost specifického, naši novomanželé mají rádi dnb a tak jsme si i my poslechli a užili pořádnou párty! Osobně nemám nic proti mašince (Proti Edovi bych už teda něco měla...😃). Ale tohle bylo boží! Pařilo se až do rána.

Na téhle svatbě proběhlo pár spešl věcí. Mimo párty, kterou hotel Dakol nejspíš ještě nezažil a jen tak na ni nezapomene, to byla taky podařená akce: Ahoj, já jsem *** a tohle je můj první drink. Bohužel, ne u všech se nám podařilo zachytit poslední drink :D. Chcete na svatbě fakt super srandu a naprosto jedinečnou vzpomínku? Doporučuji tuhle blbost 😃. svatební zábava dj necroz dnb

Cesta domů byla šílená. Stěrače nestíhaly, ale cestu zase krásně osvětlovaly blesky! Stejně, stálo to za to a my moc děkujeme, že jsme mohli být s Vámi!

HOTEL DAKOL

Svatební místo v Petrovicích u Karviné. Jeho velká výhoda je v tom, že můžete mít všechno na jednom místě. Přípravy na pokojích, obřad v altánu na zahradě, zábavu v celém patře s terasou a barem s obsluhou a taky ubytování pro hosty. Větráků mají očividně hodně :D. Mimo jiné je možné využít i místní wellness a bazén! Co nás trochu mrzelo, že o patro níž probíhala cizí oslava narozenin a fakt, že obsluhu tvořili studenti a šlo to hodně poznat.

Hotel Dakol

Líbí se Vám naše fotky? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde pravidelně přidáváme nové. 😊

Taky byste chtěli mít takové fotky? Napište nám nezávaznou poptávku a pobavíme se o možnostech!


NEZÁVAZNÁ POPTÁVKA

Telefon

737 710 794

Email

my@fotimejinak.eu

Umístění

Hranice, celá ČR