Jak vypadala svatba v Šenově u Nového Jičína?

Poslední svatba sezóny byla prostě skvělá! Pája s Honzou jsou pohodový pár a taková byla celá svatba.
svatební šaty jičín
Přípravy se konaly u rodičů. A tak jsme se vydali nejprve za nevěstou, pak k ženichovi a zase zpátky k nevěstě. Pro tu si totiž Honza přijel a když dostali požehnání od rodičů, odvezl si ji k oltáři do kostela.

Do ohromně krásného kostela! Tam byla teda ohromná zima (kdo by to řekl v listopadu :D). Padlo ANO, padla pusa a už jsme se přesouvali do hotelu McLimon. svatební foto kostel obřad šenov u nového jičína

Musím říct, že napoprvé se mi zdálo, že zimní zahrada je dost malý prostor. Ale jak se všichni usadili, bylo dost místa na všechno, včetně tance. Po příjezdu proběhlo přivítání s rozbitým talířem. Honza přenesl Páju přes práh a na řadě byla společná polévka.

Výborný hovězí vývar a potom, poslední svatební svíčková v sezóně. Byla výborná! Moc se mi zalíbily foto puzzle z fotek novomanželů a novomanželský manuál :) Kolem si všichni povídali, postupně rozmrzali z kostela a všichni měli dobrou náladu. Za chvíli přišel čas rozkrojit svatební dort. párové svatební fotky jičín svinec podzim hory

Protože byl podzim a slunce zapadalo podstatně dříve, hned po dortu jsme vyrazili fotit. Vybrali jsme vyhlídku Svinec. Výhledem bych se zvládla kochat klidně do tmy. Focení na podzim je moje nejoblíbenější i tak, ale tady to byl opravdu ten krásně barevný podzim! Ale bylo potřeba fotit novomanželské portréty. Těch jsme nakonec nasbírali slušný počet a tak jsme, spokojeni s výsledkem, mohli zase do tepla na McLimon.

A aby se novomanželé zahřáli, ani si nesedli a rovnou si zatančili první novomanželský tanec. Tím odstartovali párty jak se patří a pařilo se jako o život a nechyběla ani svatební hra zvedání bot. svatba prskavky
Večer jsme vyšli ven zajiskřit a pořídit prskavkové fotky, pak se vypouštěly lampiony a když už jsme byli venku, nevěsta rovnou házela kytku. A protože se nasbíral potřebný počet dobrovolníků, zahrál se svatební kočár. A tady začala teprve ta správná jízda :) Párty, šílené fotky ve fotokoutku a neskutečná zábava! A tak jsme byli moc rádi, jakou jsme měli skvělou poslední svatbu v sezóně!

HOTEL A RESTAURACE McLIMON V ŠENOVĚ U NOVÉHO JIČÍNA

Nenápadné, ale krásné místo pro svatbu v okolí Nového Jičína. Vhodné spíš pro malé svatby. Zaujal nás hlavně celkový design prostoru. Nevýhoda byla restaurace otevřená pro návštěvníky (odděleno dveřmi).

Hotel McLimon


Líbí se Vám naše fotky? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde pravidelně přidáváme nové. 😊

Telefon

737 710 794

Email

my@fotimejinak.eu

Umístění

Hranice, celá ČR