Jak vypadala svatba v Olšovci?

Věrka a Luboš si vybrali místo pro svůj den kousek od Hranic. Je to naše nejkratší vzdálenost na svatbu ever. Předsvatební focení jsme si dali měsíc před svatbou a poznali jsme moc fajn rodinku. Tady jsme také zjistili, že nás čeká vojenská svatba ⚔️. A když se žení voják (nebo vdává vojákyně), tak to jde pokaždé poznat. Těšili jsme se moc!
svatební šaty hranice
Ve svatební den jsme nemuseli vstávat brzo, čekala nás pětiminutová cesta. Dorazili jsme ještě s předstihem, takže úplně na pohodu. Věrka se chystala na spešl místě - u bazénu. Bylo to faaakt stylové :)

Tady jsem si střihla taky roli mini hairstylistky a zapletla jsem culíka malé princezně Bětušce. Další stylové překvápko nás čekalo v garáži. Věrku vezla na obřad moc fajn slečna nádhernou starou oktávkou (jako fakt starou). To vám bylo vozítko! Příjezd na obřad byl rychlý, takže jsme tam naběhli, ani nevíme jak (ale fotky samo máme :)). svatební foto veterán octavia

Po obřadu si prošli špalírem, Luboš rovnou do chomoutu. Pak přišla na řadu střelba. Luboš střílel na terč, Věrka na fotku Luboše. Prý ho "jen" zranila, tak ho teda miluje, říkali. Představil se nám kuchař, který měl pod palcem kompletní raut - mimochodem fakt výtečné jídlo i pití! Perfektně naservírované! Později byla i čokoládová fontána a večer se grilovaly čerstvé krevety a raci + se podával tataráček! Catering Hranice vřele doporučujeme!

A jak už to bývá, kuchař jim rozbil talíř, ať mají co uklízet. Tatínek Věrky pronesl pár krásných (a velmi vtipných) slov, zaznělo živíó a opět se projevilo Lubošovo povolání. Společná polévka se podávala z vojenského ešusu a místo bryndáku měli kolem krku barakudu. Ešus má jednu výhodu - děravá lžíce nedělala Věrce žádné starosti. Pár lžícemi odbyla Luboše a pak se s chutí z ešusu napila :) párové svatební fotky lom olšovec hranice

Když donesli dort, všem spadla brada. Krásný a moooc dobrý! Na chvilku jsme prchli na skály k lomu pro pár fotek, trošku dříve, než obvykle, ale červené fáro, co vezlo Věrku na svatbu, už muselo do garáže a počasí si dělalo, co chtělo ☀️🌧☀️🌧☀️.

svatba bublifuk
Společným tancem pak odstartovali zábavu. A ta teda byla! Kapela Kalej dávala jeden hit za druhým a všichni parili o106 🎸. Co se mi moc líbilo, tohle byla velmi baby friendly svatba. Na místě byl kreslící koutek, bublifuky a odpoledne i skákací hrad. Děti tančily, dokud neusnuly. Krásné místo, výborné jídlo, skvělá parta a rodina, bombová zábava... tak nějak bych to shrnula! Díky, že jsme tam mohli být 💚!

Líbí se Vám naše fotky? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde pravidelně přidáváme nové. 😊

Telefon

737 710 794

Email

my@fotimejinak.eu

Umístění

Hranice, celá ČR