Jak vypadala svatba v Trboušanech?

Broňa si nás vyhlídla na svatbě svojí sestry Soni. Byli jsme moc potěšeni, že si nás s Michalem vybrali, protože dubnová svatba byla skvělá, o to více jsme se těšili na svatbu Broni a Michala. Ráno jsme přijeli do známého domu v Trboušanech, přivítali jsme se se známými tvářemi a bylo to celé takové zvláštní, jako bychom to už jednou zažili. Jen ta nevěsta byla jiná.
svatební šaty trboušany
Přípravy probíhaly v pohodě. Jihomoravský temperament, nejlepší koláčky, které jsme kdy měli možnost ochutnat, překrásné květiny, perfektní make up i účes, smích a víno. Svatby v Trboušanech jsou prostě super :) Michal si přijel pro krásnou nevěstu ve stylovém bouráku Rolls Royce a v tom pak pokračoval taky do kostela v Pravlově.

Konečně kostel, kde jsme měli perfektní prostor. Fakt jeden z mála, kde jsme nebojovali s místem a k tomu krásně prosvětlený! Zaznělo dvakrát ANO, proběhly gratulace, skupinky a průchod špalírem. A že to schytali! Sice rýží, ale pořádně! svatební foto kostel obřad pravlov

Před Trboušanským kulturním domem proběhla akce Brána. Tu už jsme znali a tak jsme ty výbuchy smíchu zvládali bez překvapení :D Když se Michal (a pár lidí kolem) propil ke klíči od koule, kterou měl na noze, posunuli se kousek dál (asi dva metry) a uklízeli rozbitý talíř. To už byl poslední úkol, který všechny dělil od svatební hostiny (a příjemného stínu uvnitř).

Chvíli trvalo, než se usadilo všech 130 hostů, ale pak už to fičelo. Přípitek, společná polévka, perfektní svíčková! Po obědě bylo na řadě krájení svatebního dortu ke kávě a jak si všichni tak seděli a povídali, přišla naše chvíle. párové svatební fotky rybník kounice

Prchli jsme k rybníku, kde jsme měli nacvičeno už z předsvatebního focení, pro pár novomanželských fotek. Stihli jsme i západ slunce. Něž jsme se vrátili, kapela si vybalila svoje fidlátka. Broňa s Michalem si dali první tanec, pak raut, párty. Takové normální svatební odpoledne.

svatba prskavky
Večer se losovala svatební tombola a před setměním jsme posbírali pár lidí na chvilku slávy pod jiskřící prskavky. Uvnitř zatím probíhala příprava na promítání videa pro novomanžele. Nasmáli jsme se parádně! O půlnoci se zase chystala další akce, přišlo na řadu začepení. Pak už se tancovalo. A když tančí v Trboušanech, není nouze o nějakou tu roznožku, stojku nebo zpěv.

Líbí se Vám naše fotky? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde pravidelně přidáváme nové. 😊

Telefon

737 710 794

Email

my@fotimejinak.eu

Umístění

Hranice, celá ČR