Jak vypadala svatba ve Svatobořicích?

Díky našim novomanželům Míši a Františkovi, ze kterých se stali naši přátelé, potkáváme skvělé lidi. A tak to bylo u Gabi a Marcela. Na jedné mikulášské besídce jsme prohodili pár slov a za pár měsíců jsme seděli na předsvatební schůzce u nich doma. Probrali jsme svatbu, pokecali jsme i o životě, o práci a tak. Už tady nás zaujal Marcelův @láskokoutek - na ten jsme totiž narazili už dříve na instáči a moc jsme se těšili, že ho uvidíme v praxi na svatbě :)
svatební šaty svatobořice stodola
Svatební místo si vybrali ve Stodoličce na Jižní Moravě. Svatobořice - Mistřín jsou samy o sobě nádherný kousek naší země a když se sejde super parta lidí na ne úplně tradiční svatbě, je z toho perfektní den plný skvělých zážitků!

Dojeli jsme na přípravy. Gabi měla na hlavě natáčky, Marcel pobíhal po celém areálu a řešil všechno možné. Svědkyně Monča, která měla celou svatbu pod palcem a věděla všechno (i to, o čem nevěsta s ženichem neměli ani tušení) řešila poslední věci jako ubytování pro hosty atd. Make up jsme zvládli na pohodu, za nevěstou se chodili přivítat hosté, kteří se postupně sjížděli z různých koutů světa. Pak proběhl přesun do vedlejšího apartmánu za Marcelem. Oblek z dílny Koutný byl úžasný. Do toho vzoru jsem se hned zamilovala! Decentní doplňky = perfektní! Marcel byl jeden z mála ženichů, kteří měli u příprav pomocníky. Nechali jsme je vychutnávat rum a přeběhli jsme ještě jednou k nevěstě. Tam už se připravovala i malá Emilka. svatba obřad venku jižní morava svatobořice

Jakmile byli všichni připraveni, přišel na řadu obřad. Něco vám řeknu. Tak dojatého ženicha jsem ještě nezažila. To bylo tak krásný! Od rána byl nervózní. Už jak před obřadem dával maminkám poděkování, přes slzy neviděl a nemohl ani mluvit. Když šel uličkou, oči se mu pořád leskly a když šla Gabča, to bylo teprve dojetí! Zase jsme měli nevěstu, kterou vedli dva tátové. Pokaždé mi ukápne slza. Obřad byl velkolepý. Vždycky je to o lidech a tady se to sešlo, že z toho byla show, srdečné gratulace a špalírem se novomanželé protančili rovnou dvakrát.

Každá svatba je jedinečná a tady tomu nebylo jinak. Například to, že hosté nebyli jen Češi a to je vždycky znát! Třeba gratulace trvaly půl druhé hodiny, protože mimo přání každý prohodil s novomanželi pár slov. Emoce, ty teda byly!

Pak proběhl netradiční oběd. Přijel Monster Food Truck, kde si každý mohl dát, co chtěl. Ramen a Hambáče byly top! Po obědě se dost zatáhlo a na chvíli i sprchlo, rychle jsme dofotili nějaké skupinky a zábava tak nějak sama probíhala. Všichni se skvěle bavili a bylo nemožné ty lidi zahnat na jedno místo, aby se například rozkrojil dort nebo něco takového. svatba jižní morava moravské toskánsko

A tak jsme jeli na focení. Vezl nás místní, majitel místa, kde probíhala svatba. Přání nevěsty bylo Moravské Toskánsko a přesně tam nás vysadil. Nádherné místo! Nejprve jsme udělali fotky i s maličkou Emilkou, protože děti dlouho u focení nevydrží. Za chvíli měla splněno a na řadu přišly fotky nevěsty a ženicha. Nakonec jsme odjeli ještě na kopec do vinohradu. Západ se konal! Sice na pár chvilek, ale stihli jsme to a spokojení jsme jeli zpátky na svatbu.

svatební dort stodola svatobořice Tam byla zábava v plném proudu a těsně před setměním se nám povedlo za pozornosti hostů nakrájet svatební dort! Když už jsme byli venku, dali jsme rovnou, netradičně před prvním tancem, prskavkový tanec. Po něm se všichni přesunuli do stodoly, kde už panovala kubánská atmosféra, která se perfektně hodila k prvnímu tanci novomanželů. A to bylo teda něco!

Další tanečky - překvápka pak rozjely pořádnou party! Zatančili si třeba dinosauři, konal se Hříšňák (jako na každé svatbě!) i se zvedačkou a dál už nevím, protože to už jsem byla tak unavená, že ani nevím, jak jsem zapadla do auta 🙂 Přejeme Vám, aby Vaše manželství bylo tak akční a skvělé, jako byla Vaše svatba! A moc děkujeme, že jsme mohli být s Vámi, bylo to perfektní!

Líbí se Vám naše fotky? Sledujte nás na facebooku a instagramu, kde pravidelně přidáváme nové. 😊

Telefon

737 710 794

Email

my@fotimejinak.eu

Umístění

Hranice, celá ČR